Обадете ни се: 056 / 989 651

Продукти

Флоатни стъкла

Флоатно стъкло– това е най-разпространеното стъкло в бита. Категоризира се като стандартно бяло стъкло и може да бъде монтирано навсякъде.
Наричано още флоатно стъкло, то намира широко приложение в качеството си на нереактивен продукт със съвършено гладка повърхност.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Цветни стъкла

Технологията на производство на цветни стъкла е аналогична на тази при безцветния флоат, като в началото на производствения процес, към основните суровини се прибавят метални оксиди, които придават съответния цвят на стъклото – зелено, синьо,  бронз.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Орнаментни стъкла

Орнаментните стъкла намират приложение както в интериора, така и при екстериорното оформление. Поради изключително красивия си вид са предпочитани за различни комбинации.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Ламинирани стъкла

Ламинираните защитни стъкла са изградени от две или повече стъкла с един или повече междинни слоя изработени от PVB (поливинил бутирал) или EVA (етил винил ацетат). Ако стъклото случайно е разбито, то се придържа към междинните слоеве (с други думи, стъклото остава на мястото си).

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Нискоемисионни стъкла

Нискоемисийното стъкло с меко покритие е безцветно флоатно стъкло, върху едната страна на което е нанесен тънък слой от метални частици.

Благодарение на този слой стъклопакетът пропуска късовълновото лъчение (слънчева светлина) и отразява дълговълновата радиация (топлина) обратно в помещението.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Армирани стъкла

Стъкло с метална мрежа, пожароустойчиво. Дори напукано, стъклото се поддържа от металната мрежа. Най-добрият вариант за защита от дим и горящи газове – дори повредено, не позволява на огъня да се разпространи. Това стъкло е проектирано да издържа на висока температура.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Call Now Button